ANKETA

PRI REŠEVANJU KRIŽANK UPORABLJAM
  K&K slovar
  druge spletne slovarje
  slovarje v knjižni obliki

Uporabniško ime:
Geslo:

Oglaševanje

OGLAŠEVANJE V IZDAJAH REVIJE KRIŽANKAR JE ŽE PRIVABILO KAR NEKAJ ZELO USPEŠNIH SLOVENSKIH PODJETIJ.

Oglaševanje skozi križanko pomeni za naše oglaševalce določeno prednost. Reševalci so ob samem oglasu prisotni kar nekaj časa, in ne v stilu "poslini" prst in obrni list. Lep čas so v nenehnem stiku z izdelkom, logotipom in nenazadnje sloganom, ki je geslo same križanke.
Nudimo vam ugodno in kakovostno ponudbo oglaševalskega prostora v naših izdajah. S tem želimo ohraniti zadovoljstvo naših bralcev, reševalcev in stalnih oziroma novih oglaševalcev. 
Oglas skozi križanko je prava odločitev za tiste, ki si zaenkrat najbolj tiskanih medijev po nakladi ne morejo privoščiti, pa bi vendar radi predstavili svoje izdelke in storitve po celotni Sloveniji.

 

Na podlagi anket smo ugotovili, da je povprečna starost reševalcev naših revij 47 let, od tega je 67,65% žensk in 32,35% moških. 63% reševalcev je starih od 36 do 65 let, 21,17% reševalcev pa je v starostni skupini od 19 do 35 let. Mladoletnih reševalcev je 1,46%, upokojenih pa 13,87%.

 

Reference:

 AC Intercar, Autocommerce, Mobitel, Nutrilab, ABC Pomurka, Terme 3000, DZS, TZS, Mladinska Knjiga, TONDACH, Terme 3000 - Moravske toplice, MIR - Mesna industrija Radgona, Svea, BTC, Relax, Arcont, Galex, Lomas, Terme Banovci, Terme Rogaška, Terme Snovik, Zavarovalnica Triglav, Zavarovalnica Adriatic Slovenica, Pomurski sejem, Pomurske mlekarne, GMT, Il Ambienti, Avon, Kozmetika Afrodita, Perutnina Ptuj, Bayer Pharma, DM-drogerie markt, Medex,  in mnogi drugi.